Controlul si eliminarea daunatorilor

servicii-dezinsectie-deratizare-dezinfectie

Controlul și eliminarea dăunătorilor

Descoperirea dăunătorilor care trăiesc în casa ta este deranjantă și frustrantă. Procesul de localizare, identificare și îndepărtare atentă este adesea provocator și consumator de timp. Echipa noastră profesionistă oferă un serviciu de control al dăunătorilor rapid, aprofundat și accesibil.

Fiecare familie ar trebui să se simtă confortabilă și sigură în propria casă. Șobolani, șoareci, furnici și termiți distrug această atmosferă. Scopul nostru este de a elimina aceste probleme pentru a vă ajuta să restaurați integritatea și securitatea locuinței. Serviciile noastre de control al dăunătorilor includ inspecții, exterminări și tratamente preventive de control al dăunătorilor.

 

Servicii de control al dăunătorilor:

Oferim o serie de soluții standard pentru controlul dăunătorilor, incluzând:

 

 • Controlul dăunătorilor biologici (repelenți naturali și prădători).
 • Controlarea mecanică a dăunătorilor (bariere fizice).
 • Pesticide chimice și naturale.
 • Eliminarea terenurilor de reproducere, a surselor de hrană și multe altele.

 

Preferam sa folosim soluții naturale împotriva dăunătorilor ori de câte ori sunt disponibile remedii naturale, dacă circumstanțele dictează utilizarea pesticidelor chimice, facem tot posibilul pentru a ne asigura că folosim cea mai mică toxicitate necesară. De asemenea, oferim curățenie minuțioasă ulterior.

 

Cum să știți dacă aveți nevoie de o companie de combatere a dăunătorilor?

Va oferim un set de întrebări pentru a verifica daca aveti nevoie de asistența unei companii de combatere a dăunătorilor:

 

 • Problema este răspândită?
 • Nu puteți să determinați gradul de invazie a dăunătorilor?
 • Sunt dăunători periculoși?
 • Acești dăunători amenință să-i facă rău membrilor familiei cu alergii sau condiții de sănătate?
 • Invadatorii fac daune tavanului, peretilor, pardoselilor sau structurii?
 • Au fost deja testate metodele de combatere a dăunătorilor de bază?
 • Sunt speciile de dăunători dificil de îndepărtat, cum ar fi furnicile, insectele agățate sau termitele?
 • Ar putea această invazie să indice o problemă mai serioasă în casa dvs.?

Dacă ați răspuns „da” la oricare dintre aceste întrebări, atunci problema dvs. de combatere a dăunătorilor este suficient de gravă pentru a justifica o inspecție efectuată de o companie profesională de combatere a dăunătorilor. Membrii echipei noastre au ani de experiență în domeniul combaterii dăunătorilor și pot oferi servicii rapide, atente și accesibile.

 

Tratamente pentru controlul insectelor

Există o serie de dăunători care sunt cunoscuti în casele din zona. Proprietarii de case cu probleme grave ale dăunătorilor sunt încurajați să ajungă la o companie profesională de combatere a dăunătorilor pentru o inspecție.

 

Rozătoarele

Rozătoarele, cum ar fi șoarecii și șobolanii, sunt dăunători deosebit de distructivi, cunoscuți pentru a mesteca prin sârmă, izolație, grinzi de lemn și conductă.

Experții recomandă contactarea serviciilor de combatere a dăunătorilor în următoarele situații:

 • Cuiburi multiple au fost amplasate în casa dvs.
 • Rozătoarele continuă să apară în casa dvs., în ciuda reușitei capcane.
 • Problema este recurentă. O invazie este tratată, doar apare alta in sezonul urmator.

Furnicile

Furnicile sunt dificil de localizat și îndepărtat din cauza dimensiunilor mici. În timp ce unele invazii ale furnicilor pot fi tratate cu mijloace la indemana, alte situații sunt destul de grave pentru a cere servicii profesionale de îndepărtare a furnici.

Unele dintre aceste cazuri includ:

 • Antoniile izolate în izolație (care necesită înlocuirea izolației).
 • Colonie mare sau mică cu un cuib neidentificat.
 • Membrii familiei cu alergii la praf sau mușcături de insecte.

Termitele

Chiar dacă termitele sunt mici și neobservate, ele sunt extrem de distructive. Terizii intră adesea acasă neobservată și vor începe să mestece tunele cu dimensiuni de creion pe toată structura din lemn a casei tale. Terminarea inspecțiilor și exterminărilor trebuie efectuată în mod corespunzător cu instrumentele, echipamentele și instruirea corespunzătoare. Serviciile noastre de eliminare a termitelor vă pot ajuta să rezolvați această problemă.

 

Insecte înțepătoare

Înțepătura de viespi, nu este niciodată plăcută, mai ales pentru cei cu alergii serioase la insecte. În acest caz, este adesea frustrant atunci când aceste insecte isi construiesc un cuib pe proprietatea ta. Îndepărtarea acestor insecte poate fi un proces delicat, dar nu și pentru specialiștii nostri care pot să le gestioneze rapid și cu atenție.

 

Alti dăunători

Am atins doar câțiva dintre cei mai comuni dăunători care invadează casele.

Echipa noastră de îndepărtare a dăunătorilor este pregătită pentru îndepărtarea păianjenilor, îndepărtarea de arbuști, îndepărtarea puricii, îndepărtarea păsărilor, îndepărtarea liliecii și multe altele.

 

Dacă v-ați confruntat cu o problemă serioasă a dăunătorilor și ați dori expertiza și instruirea specialiștilor dvs., echipa noastră este gata să vă ajute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *